Serbarile Galatiului 2011 – program

Luni vin meşterii populari
Luni, pe 28 noiembrie, dimineaţă se deschide „Târgul meşterilor populari”, pe Esplanada de la Potcoava de Aur, eveniment care va continua până pe 1 decembrie. Teatrul Muzical va găzdui de la ora 17.00 festivitatea de decernare a Premiilor municipiului Galaţi şi a titlurilor de Cetăţean de Onoare. Seara, ar fi trebuit să se deschidă seria concertelor cu un spectacol în aer liber pe scena de la Parcul Viva, dar între timp, evenimentul a dispărut din programul postat pe site-ul Primăriei.

Marţi – folclor românesc
Marţi, 29 noiembrie, vine „Albă ca Zăpada”, la ora 10,00, la Dramatic. De la 11.00 vă puteţi testa viteza şi condiţia fizică la “Crosul tuturor vârstelor”, pe Faleza Inferioară. Seara, de la ora 18,00, avem parte de de folclor: ansamblul „Doina Covurluiului”, cu solista Dida Agache, apoi ansamblul belarus „Radzimichy” din Minsk, iar la final, Ansamblul naţional academic de dansuri populare „Joc” din Chişinău.

Miercuri – Brenciu, Andra şi artificii
Pe 30 noiembrie, manifestările cu caracter religios sunt concurate de cele laice. De la ora 17,00, ca de obicei, începe Alegoria Sfântului Apostol Andrei, pe traseul  strada Domnească – strada Brăilei – Palatul de Justiţie – Prelungirea Coşbuc – Parcul Viva. Jumătate de oră mai târziu, avem un alt car alegoric însoţit de trăsuri, roleri cu făclii, paiaţe şi frumoasele de la Genys Models, care vor străbate acelaşi traseu, pornind de la Teatrul Dramatic. De la ora 18.00 avem spectacol în aer liber cu Andra şi Horia Brenciu. În deschidere vor cânta două dintre gălăţencele care au concurat la „Vocea României”, Alexandra Penciu, Ana-Maria Fluturu, dar şi Andreea Ignat. La ora 23.00 avem focuri de artificii.

Joi – Crush & Alexandra Ungureanu
De Ziua Naţională a României avem din nou spectacol pe scena de la Parcul Viva, de la ora 18,00. Trupele de dans „Stance Crew”, „Keep the vibe alive”, „USW”, „Beat Soldiers (Stance II)”, „Street Kings” şi „BboyzOnly” vor încinge atmosfera pentru ceea ce va urma: Deepside DeeJays, Raluka & DJ LaOra, DJ Sava, Connect-R, Crush & Alexandra Ungureanu.

SURSA

Advertisements

About oanaclara

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore
This entry was posted in Eveniment and tagged , , . Bookmark the permalink.

10 Responses to Serbarile Galatiului 2011 – program

 1. Pingback: Colţul cu rock clasic – 5 « Colţu' cu muzică

 2. Pingback: Salvaţi creaţia! « Gabriela Elena

 3. Aliosa says:

  @ Oanaclara ,
  Distracție plăcută în cadrul „ Serbărilor GALAȚIULUI ” și,
  La Mulți Ani ROMÂNIE de 1 DECEMRIEI , Ziua Națională.
  Alioșa.

 4. Groparu says:

  Buna,
  Ai castigat concursul pe Groparu! http://groparu.ro/idei-de-cadouri-de-craciun-cu-concurs/
  Te rog sa urmezi indicatiile din postare pentru a-ti ridica premiul. Multumesc frumos si te mai astept;)

 5. IULISA says:

  Felicitari pt premiul obtinut.

  • oanaclara says:

   Multumesc,Iulisa! Sincer,nu ma asteptam la asta. Stii ce am mai observat? Ceo de la Toparo sunt niste adevarati profesionisti. Au sunat , au cerut relatii despre cum doresc sa arate calendarul, despre adresa de livrare, iar toate acestea s-au petrecut intr-un timp foarte scurt…maxim 10 minute de la momentul in care am facut comanda. Deci se poate si in Romania. 🙂

 6. SoriN says:

  Se pare ca Serbările GALAȚIULUI sunt in desfasurare.Distracție plăcută si La multi ani!

  • oanaclara says:

   Multumesc! Am fost la Targul mesterilor populari si NU am facut poze fiindca, fotograful amator din mine a uitat sa puna bateria la incarcat. Sper sa mai ajung si azi pe acolo pentru ca am vazut tot felul de lucruri interesante si merita postate pe blog.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s