Ce ti-e si cu asigurarile astea! :D

Charlotte , Carolina de Nord

Un avocat din SUA a cumparat o cutie de tigari, foarte rare si deosebit de scumpe.

Pe urma le-a asigurat, printre altele si impotriva incendiului.

In decurs de o luna, fumand toate tigarile din cutie si fara sa fi facut nici macar prima plata pentru polita de asigurare, avocatul a solicitat companiei de asigurari sa fie despagubit, aratand ca tigarile au fost distruse intr-o serie de mici focuri.

Compania de asigurari a refuzat plata, invocand motivul evident si anume ca avocatul a fumat tigarile.

Avocatul a chemat in judecata compania de asigurari si A CASTIGAT.

Administrand probatoriul, judecatorul a fost de acord cu societatea de asigurari si anume ca cererea de despagubire era cel putin neserioasa”.
Totusi, judecatorul a retinut faptul ca avocatul detinea o polita de asigurare pentru tigari care garanta ca acestea erau asigurate inclusiv impotriva foculului, fara a defini ce este considerat a fi foc acceptabil”, iar societatea de asigurari a fost obligata sa-l despagubeasca pe asigurat.

Decat sa treaca printr-un proces lung si costisitor, societatea de asigurare a acceptat sentinta si a platit 15.000 $ avocatului pentru pierderea tigarilor in incendiu”.

ACUM URMEAZA FAZA TARE 🙂

Dupa ce avocatul si-a incasat cecul, compania de asigurari a cerut ca acesta sa fie arestat pentru 24 de cazuri de incendiere.
In urma propriei cereri de despagubire si a declaratiei de la procesul anterior (folosite acum impotriva lui), avocatul a fost judecat pentru incendiere intentionata a bunurilor sale asigurate si a fost condamnat la 24 de luni de inchisoare si o amenda de 24.000$

Aceasta este o povestire adevarata si a castigat Locul I la concursul Recent Criminal Lawyers Award Contest”

Sursa: mail

Sursa imagine

Advertisements

About oanaclara

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore
This entry was posted in Haioase and tagged , , , . Bookmark the permalink.

9 Responses to Ce ti-e si cu asigurarile astea! :D

 1. Florin says:

  America.. Tara tuturor posibilitatilor 🙂

 2. VictorCh says:

  UITE ce finut o echipa de avocati “buni” si motivati poate “sa bage in cofa”, “gasind ac de cojoc” pana si unui avocat versat!
  Este adevarat ca acea companie de asigurari a pierdut suma de 15k $, da’ “beneficiarul” n-a mai avut sansa de a se bucura de ei, ci a mai adaugat la ei inca o suma mare (9k $) pt a plati amenda, si in continuare a mai SI stat la “pituluş”, ca sa cugete la foloasele obtinurte prin frauda.

 3. yousef59 says:

  Ei,da,foarte buna!

 4. Florina says:

  Cum erau 24 de ţigări într-un pachet? Nu-s 20?

  • VictorCh says:

   Florina, atata vreme cat era vorba despre “…o cutie de tigari, foarte rare si deosebit de scumpe” inseamna ca era vorba nu despre obisnuitele tigarete (facute din tutun tocat si rasucit in foita de hartie) ci despre TIGARI (“de foi”), adica trabucuri. (Unele marci de asemenea tigari, rare si renumite printre bogatasii fumatori, pot sa coste o mica avere – dovada fiind faptul ca in cazul prezentat societatea de asigurari fusese de acord sa asigure cele 24 tigari, evaluandu-le la cei 15k $ mentionati in text – cei pe care i-a platit drept despagubire – adica la putin peste 600 $ bucata.)

 5. VictorCh says:

  P.S. Chiar si tigaretele cele banale se vand doar DEOBICEI in pachete de cate 20 buc, dar unele marci mai vand tigaretele SI la pachete de cate 24 buc, ba chiar si la pachete de cate 10 sau 12 bucati (nu fiecare marca la toate aceste variante, ci o marca la unele variante, alta marca la altele).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s