Pentru cei ce nu reusesc sa treaca de examenul auto… Nu disperati! Iata recordul mondial in materie de examene picate:

Se poate în Coreea de Sud: o femeie în vârstă de 69 de ani a reuşit să obţină permisul de conducere la al 960-lea examen auto. Oare o fi intrat în Cartea Recordurilor?

Restul articolului poate fi citit aici .

Advertisements

About oanaclara

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore
This entry was posted in Haioase and tagged , , . Bookmark the permalink.

10 Responses to Pentru cei ce nu reusesc sa treaca de examenul auto… Nu disperati! Iata recordul mondial in materie de examene picate:

 1. Zamfir POP says:

  În Coreea nu au nici un Piteşti?!

 2. paul says:

  explica-mi si mie: a dat testul pe calculator de 960 de ori sau traseul? Cred ca doar teoria ca nu avea timp sa le faca pe amandoua si sa si exerseze! Dar exista si opusul acestei situatii, din minunata Romanie: un tip de vreo 40 de ani care a condus timp de 14 ani fara permis si nu a fost oprit! Acum spune-mi care-i mai pericol, el sau ea? Un autodidact fara patalama sau o baba cu permis si Hyundai?:))

  • oanaclara says:

   Nu stiu ce prevede legislatia rutiera din Coreea.
   Autodidactul ala fara patalama nu cred ca e pericol public . Dupa ce a condus atatia ani, corect, presupun , pentru ca nu a fost oprit de politie,e profesionist omul. Cred ca baba e mai periculoasa.

 3. Trebuie sa nu ai nimic in cap ca sa iei dupa sute de ori un examen auto. In Cartea Recordurilor poate intra e adevarat, dar pentru ca a dovedit pana unde duc limitele prostiei..

  • oanaclara says:

   Am ras cu lacrimi. 🙂 Perseverenta, tanti, nu gluma.

  • VictorCh says:

   Sa ne intelegem: NIMENI nu-i vinovat ca s-a nascut prost (adica lipsit de capabilitatea de a dobandi si inmagazina cunostinte, si ulterior de a si le aminti si a le folosi – deci de a rationa)! Nu e mai vinovat decat cel care s-a nascut orb, sau surdo-mut, sau albinos, sau cu oricare altul din o MULTIME de defecte congenitale, indiferent daca acest defect este fizic, psihic, intelectual, spiritual, etc.
   Vinovat putem eventual sa consideram ca este doar cel care ARE capacitatea de a rationa, si ARE – SI capacitatea de a invata, SI ocazia s-o faca, si TOTUSI n-o face.

   • oanaclara says:

    Asa e. Am remarcat ambitia doamnei. Probabil si instructorul ei auto a motivat-o sa tot incerce, nu de alta dar el din ce ar fi trait in cazul in care se nimerea sa fie penurie de invatacei? Doamna in cauza reprezenta un mod sigur de a castiga bani,nu?

 4. klausen1976 says:

  imi place masina femeii 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s