Bancuri – eclipsa de soare

Azi e eclipsa de soare. Am urmarit-o de la fereastra, apoi am constatat ca Alin deja postase fotografii pe blog. Mi-am amintit si cateva bancuri destul de dragute pe tema aceasta . 🙂

La şcoală, învăţătoarea le explică copiilor fenomenul deosebit ce va avea loc la prînz:
– Copii, astăzi la ora 14 va avea loc o eclipsă de soare. Să urmăriţi fenomenul cu atenţie…
Curios, Bulă din ultima bancă:
– Pe ce canal?

🙂

NOTA de la Directorul General catre Directorii Executivi:

“Astazi la ora 11 va fi o eclipsa totala de soare, care va fi observabila timp de doua minute. Avand in vedere ca acesta este un eveniment rar si cu totul deosebit, se permite tuturor angajatilor observarea eclipsei din parcarea firmei intre orele 10:30 si 11:30, unde vom oferi si o scurta explicatie despre dinamica eclipselor. Celor care doresc sa observe eclipsa le vor fi distribuiti ochelari de protectie, la un pret minim.”

NOTA de la Directorii Executivi catre Sefii de Sectii:

“Astazi între orele 10:30 si 11:30 toti salariatii se vor intalni in parcare. Va urma o eclipsa totala de soare, care va dispare timp de doua minute. In schimbul unei sume minime, se poate proteja vederea cumparand o pereche de ochelari speciali pentru eclipsa. Directorul general va tine o scurta cuvantare, prin care ne va da anumite explicatii. Acest lucru nu se petrece in fiecare zi si este un eveniment foarte important.”

NOTA de la unul din Sefii de Sectie catre Seful de Sector:

“Azi Directorul General va tine o cuvantare despre eclipsa, timp in care va face sa dispara soarele timp de doua minute. Acesta este un lucru care nu se poate vedea in fiecare zi, asa ca toata lumea sa mearga in parcare incepind de pe la 10, pina pe la 11. In schimbul unei mici sume de bani, veti avea ochelari de protectie.”

NOTA de la Seful de Sector catre Seful de Echipa:

“Vreo 10 sau 11 persoane sa mearga in parcare, unde Directorul General va tine o eclipsa de soare timp de doua minu te. Acest lucru n-o sa se intimple in fiecare zi si cei care iesiti sa aveti niste bani pregatiti, pentru ca o sa va coste. Si sa aveti ochelarii cu voi.”

Seful de Echipa catre angajati:

“Cativa dintre cei care poarta ochelari, sa mearga in parcare, ca sa vada cum dispare Directorul General timp de doua minute. Daca vreti ca asta sa se intample zilnic, trebuie sa strangem niste bani !”

🙂

Advertisements

About oanaclara

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore
This entry was posted in bancuri and tagged , . Bookmark the permalink.

9 Responses to Bancuri – eclipsa de soare

 1. vacitim says:

  Foarte tari bancurile. Imi aduce aminte de unul pe care mi l-a spus o prietena ieri: un tip, excelent imformatician, preocupat de lumea virtuala in care lucra primeste mesaj pe mess: bai, ninge afara, e superb. Concentrat la ce lucra si deranjat ca fusese intrerupa, raspunde: bine, ma, da-mi link sa vad :d

 2. Pingback: Atentie la masa :)))) « Marin Toma's Blog

 3. Pingback: DIN PRESĂ … | Madi şi Onu Blog

 4. Danny says:

  Nici n-am simtit ca a fost eclipsa, eu tot la cea totala de soare in 1999 m-am dus cu gandul. Si acum mi-aduc aminte ce am facut atunci, mai ales ca era primul eveniment de acest gen pe care l-am prins.

 5. daurel says:

  Rastalmaciri tipice in Romania
  PS. Poate si aiurea, insa nu am eu acces…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s