Offf, engleza …

Canada
O femeie din Rusia căsătorita cu un domn canadian traiau fericiti în Toronto. Doamna săraca nu a fost foarte specialista în limba engleză, dar a reuşit să comunice cu soţul ei. Adevărata problemă a apărut de fiecare dată când ea a trebuit să mearga la magazin pentru alimente. 

Intr-o zi, ea a plecat la măcelar şi a vrut să cumpere pulpe de pui. Ea nu ştia cum să prezinte cererea sa şi, în disperare, piuia ca un pui şi si-a ridicat fusta pentru a arăta coapsele ei, măcelarul a primit mesajul, şi ia dat pulpe de pui.

A doua zi are nevoie pentru a obţine piept de pui, din nou, ea nu ştia cum să o spuna, şi aşa ca ea piuia ca un pui şi a apucat sânii ei să arate măcelarului. Măcelarul a înţeles din nou, şi ia dat nişte piept de pui.

În ziua treia, doamna săraca avea nevoie sa cumpăre cârnaţi. Nereuşind să găsească o modalitate de a comunica acest lucru, ea a adus sotul la magazin …

worthy.gif

( va rog sa derulati mai jos )

.

.

.

.

.

.

.

.

..

.

.

.

.

La ce va ganditi??!??
Hellooooooo, soţul ei vorbeşte limba engleză!
acum inapoi la treaba ca suntem stresati!
Sursa:mail
Advertisements

About oanaclara

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore
This entry was posted in Haioase and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

12 Responses to Offf, engleza …

 1. VictorCh says:

  Fain! Nu-i noua, da’-‘i buna! (Daca cineva s-a gandit la ce m-am gandit eu prima data cand am intalnit aceasta anecdota – sa-i fie rusine!)

 2. armin says:

  hahahaha… buna asta…

 3. Camelia says:

  Culmea este să ajungi la Paris- Pilier Nord, la picioarele Turnului Eiffel, şi să nu urci în el. Crede-mă, mi s-a întâmplat! Nu din cauza mea, ci pentru că prietenii mei francezi au considerat că era prea multă lume ce aştepta să îi vină rândul…nu cred că ne-ar fi luat mai mult de o jumătate de oră. Le-am povestit despre ceea ce a semnificat pe timpuri “coadă” pentru noi, în vremea defunctului regim!

  • oanaclara says:

   Cred ca as sta la o astfel de coada. N-am avut ocazia sa ajung pana acum la Paris.

   • paul says:

    ai sta la coada dar nu stiu daca ai fi dispusa sa platesti si banii ( vreo 10-15 euro ) zi tu mai exact Camelia.

   • oanaclara says:

    As fi dispusa sa platesc suma aceea pentru ca nu ajung zilnic la Paris.

   • VictorCh says:

    paul, DUMNEATA n-ai renunta la vreo cateva (putine) sucuri/inghetate/cafele, sau la o masa (modesta) “in oras”, sau la o “carpa” sau o scula (sau eventual la un “suvenir”) – pt ocazia de a dobandi o ASEMENEA amintire (poate irepetabila)?
    Sunt cateva “chestii” care “nu se face” sa nu le faci, daca TOT ai avut ocazia (pe care s-ar putea sa n-o mai ai vreodata) de a ajunge la Paris (ma refer la noi, “amarastenii”, cei pt care o vizita la Paris este INTR-ADEVAR “o ocazie”, nu la cei care “dau o fuga” pana acolo ca sa-si cumpere o batista – OK, bine, “o duzina”… – sau ca sa-si bea o cafea mai romantica): vizite la Eiffel, Louvre, Notre-Dame, Tuileries, Pere-Lachais, Dome des Invalides, Versailles… poate o plimbare cu “bateau mouche”, eventual chiar si Folies Bergere… (am insirat aici cateva din cele care trebuiesc platite, n-am mai trecut si Champs-Elisee, L’Arc de Triomphe, Place Pigalle, Place de L’Etoile et caetera ejusdem farinae, “vizitabile” gratuit).

 4. SoniQ says:

  Salut detin site-ul http://www.highdwarf.com si vroiam sa te intreb daca esti interesat de un schimb de link-uri. Ms

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s