Băi, inteligenţilor!

* „Î-i dau dreptate lu Băse. Profesori nu sunt nici măcar răul necesar care România are nevoe. Ce trebuie la ei salari marii când ei defapt munceşte numai patru ore pe zi?! Io-te preşedintele la ţara asta, ea un salar mai mic decât a lor că el ieste 16 ore la servici. Şefu portocaliu, are dreptate: săş-i caute şi alt giob dăi dreacu dă inteligenţi! Forza Băse!”

* Dacă nu prindeam vremuri în care dascălii chiar nu erau bâjbâiţi la ore, cel mai probabil m-aş fi identificat cu rândurile de mai sus. Nea Nicu şi, mai apoi, Nea Nelu nu le-au recomandat niciodată lu’ to’arşa învăţătoare sau domnului profesor să dea şi cu mopu’ în timpul liber ca să mai adune un bănuţ.

* Apropo, ştiţi cum i se mai spune lu’ Bercea Mondialu’, intelectual de renume est-european, un apropiat de seamă al preşedintelui? „Ooo, salut Profesore!”

* Dacă mi-ar permite istoria şi tehnologia, aş aplica retroactiv sugestia marinărească de acum două zile. Adică, le-aş găsi câte ceva de muncă dascălilor de pe vremuri: şi altceva decât să predea lecţii, să aplice câte-un doi în catalog sau să corecteze extemporale. De ce credeţi, par examplu, că profului lui Mihail Sadoveanu i se spunea „Domnu’ Trandafir”? Păi, uda şi florile din grădină dimineaţa, pe răcoare, înainte de ore, dar şi seara, la apus de soare.

* Olguţa Vasilescu, o doamnă care a fost lansată în politică de către PRM, propune ca obscenităţile de pe Internet să fie interzise. Iniţial am crezut că se referă la filmele în care nişte domni şi o mână de cucoane joacă şeptic pe dezbrăcate. Dar nu-i aşa! E vorba despre injuriile gratuite pe care şi le aruncă unii şi alţii, de mama focului. Cum se va interzice treaba asta nu înţeleg, dar izul de cenzură din această propunere legislativă nu poate fi trecut cu vederea. Vai, ce-aş mai zice una, grea de tot, dar ştiu că acest articol apare şi pe varianta electronică a ziarului. De ce să-i dau apă la moară duduiţei senator de la PSD?

* Naţionala de fotbal a României a pierdut un nou meci. Ştirea nu-i asta. Informaţia sună în felul următor: eşecul s-a produs la Istanbul, 0-2 cu Turcia. Nu înţeleg un lucru: nici măcar la Marea Poartă nu putem să dăm şi noi un gol?

Sursa:

http://www.viata-libera.ro/articol-Bai_inteligentilor_2.html

P.S. Daca doriti sa aflati si de ce ar trebui sanctificat Basescu , click AICI.  😀 😀 😀

Advertisements

About oanaclara

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore
This entry was posted in Haioase and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Băi, inteligenţilor!

  1. Nu stiu de ce, dar ma amuza teribil articolul asta si mai ales poza =)) primul comentariu e genial! initial am crezut ca e scris la misto!

  2. Zamfir POP says:

    Habar n-ai de ortografie: “sanctificat”, în cazul lui Basescu, se scrie: “spânzurat”!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s