Femeie de serviciu să-i zici lu’ maică-ta!

* De fo’ două nopţi nu mai pot dormi ca lumea. Nu din cauza ţânţarilor, nici din cauza vreunei bormaşini, aşa cum aţi fi tentaţi să credeţi! Mă doare enorm faptul că Elena Udrea, întâia blondă a ţării, se plânge că are un credit de trei milioane de euro de returnat până la sfârşitul anului. Nu i se dă nicio şansă tineretului în ţara asta! Elena, la cei 37 de ani ai săi, încearcă să răzbească, să-şi asigure un viitor, dar este pur şi simplu condamnată. De unde să dea săraca atâţia bani la bănci? Iau ăştia pielea de pe ea… Pielea, poşetele de j’de mii de euro, ţoalele de sute de mii… Sistemule bancar, huo!

* Aţi auzit mesajul de 1 Iunie al preşedintelui Traian Băsescu? Atenţie mare: „Copiii reprezintă şansa unei lumi mai bune!” Fireşte, la copilele sale se referă.

* Cum să-ţi doreşti mai mult, de ce să devii medic sau magistrat, dacă simpla mânuire a teului prin sediul Societăţii Naţionale de Radiocomunicaţii îţi asigură o leafă de 3.200 de lei? Nu-i fabulaţie, atât încasează lunar o femeie de serviciu din această companie aflată în subordinea Ministerului Comunicaţiilor. Şi cred c-ar merita mai mult: i se cuvine şi un spor de ruşine! Cum să-i spui „femeie de serviciu” la aşa salariu? Păi, după ce a fost masterand în Prafologie, acum profesează ca laborant-chimist în Evaporarea Reziduurilor, cu reale competenţe în Organoleptica Elementară.

* A, am mai găsit pe cineva în instituţia amintită cu ditamai remuneraţia. Sudorul de la Comunicaţii pune mâna în fiecare lună pe fix 6.000 de lei. Şi pariez că le „sudează” de când vine la program şi până când rupe uşa. Altfel, dacă nu-i fumător, chiar ia banii de pomană…

* Ştirea maximă a ultimelor zile vine de la Vama Nădlac. Stafful trupei de rock AC/DC a fost nevoit să le dea şpagă vameşilor pentru a putea trece echipamentul pentru concertul desfăşurat recent la Bucureşti. Şi pariez că totul se petrecea cu nişte manele pe fundal: „Nelule, ia-le, mă, şi chitara aia, mai dă-i în brânză! Pe Guţă nu l-am auzit niciodată zdrăngănind vreo coardă şi, să moară mama, ce succes are!”

Sursa: http://www.viata-libera.ro/articol-Femeie_de_serviciu_sa-i_zici_lu’_maica-ta_2.html

Advertisements

About oanaclara

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore
This entry was posted in Stil de viata and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Femeie de serviciu să-i zici lu’ maică-ta!

  1. gabriela says:

    depinde unde e femeie de serviciu. Poate in Bucuresti. Cei mai multi dintre angajatii Radiocom au salarii mult mai mici.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s