Banc

Un barbat satul si obosit de a mai merge la serviciu in fiecare zi in timp ce sotia lui statea acasa, il roaga pe Dumnezeu:
– Dumnezeul meu, eu merg in toate zilele la lucru timp de 8 ore in timp ce sotia mea sta pur si simplu acasa. As vrea sa stiu foarte mult ce se poate intampla daca s-ar inversa rolurile. De aceea te rog, permite aceasta schimbare,eu sa devin ea si ea sa devina eu. Amin!

Dumnezeu in nesfarsita lui intelepciune accepta cererea barbatului.
In dimineata urmatoare barbatul se trezi femeie. Se ridica din pat, pregati micul dejun pentru familie, trezi copiii, ii imbraca pentru scoala, ii aseza la masa, le prepara pachetelele pentru scoala, ii duse apoi la scoala; se intoarese acasa si porni masina de spalat,se duse la banca pentru a face un depozit, se opri la posta pentru a plati facturile, trecu pe la magazin pentru a cumpara alimente si in sfarsit se intoarse acasa cu toate cumpapaturile. Intoarsa acasa curata cutia pisicii, dadu de mancare la caine.Era dej ora unu dupa amiaza, aranja paturile, curata baile si podelele, alerga la scoala pentru a-si astepta copiii, pe drumul de intoarcere povesti cu ei ce s-a mai intamplat la scoala.
Le pregati o gustare, le organiza dupa-amiaza, apoi incepu sa calce haine in timp ce incerca sa priveasca la o emisiune televizata ce-i placea foarte mult.
La 18.30 incepu sa curete cartofii, spala salata, puse carnea la prajit, prepara sosul pentru paste. Dupa cina spala vasele, facu curatenie in bucatarie, stranse rufele puse la uscat,facu baie la copii si ii puse in pat.
La orele 21, epuizat si fara sa termine toate treburile zilnice, merse la culcare, unde incercand sa nu se planga, facu dragoste.
In dimineata urmatoare, sari din pat,si incepu sa se roage cu ardoare:
– Ooo Doamne, nu stiu ce-am putut sa gandesc. Era o grava eroare invidia ce-o purtam sotiei mele, care sta acasa toata ziua. Te rog din adancul sufletului meu fa ca totul sa revina la normal! Sa redevin barbat!
Dumnezeu in nesfarsita lui intelepciune ii raspunse:
– Fiul meu, gandesc ca tu ti-ai invatat lectia, si voi fi fericit sa aduc lucrurile la normal.Insa va trebui sa astepti 9 luni; ieri noapte ai ramas insarcinat!!!
Advertisements

About oanaclara

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore
This entry was posted in bancuri and tagged , , , . Bookmark the permalink.

12 Responses to Banc

 1. apucaturi barbatesti…il duru-n cot de contraceptie hihi

 2. DianaEmma says:

  Ehe… acuma trebuie sa fie femeie pana la capat. :))

  Pacat totusi ca a pierdut perioada aia a lunii.:))

 3. vezi…se pare ca Dzeu are totusi o afinitate pt noi…hihi

 4. normal ca-i barbat, are barba cica, daca nu cumva e vreo fem. neglijenta cu epilatul haha

 5. klausen1976 says:

  Autoritatea Suprema da dovada de un simt al ironiei extrem de dezvoltat !… :))

 6. Cum le rezolva Dumnezeu pe toate…:lol:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s