Femeia pe care tocmai vrei s-o întrebuinţezi a fost făcută din iubire, şi de aceea nu poate funcţiona fără acest combustibil.

Femeia pe care tocmai vrei s-o întrebuinţezi a fost făcută din iubire, şi de aceea nu poate funcţiona fără acest combustibil.

Ai grijă să-i faci mereu plinul.
Dacă o iei în braţe, nu uita să repeţi constant gestul. Reacţionează la fel de minunat la sărutări şi mângâieri, ba chiar la cuvinte calde şi simple.
Când e tristă, încearcă să o faci să zâmbească. Dacă nu ştii cum, fă dragoste cu ea, va avea apoi cel mai frumos zâmbet.
Nu lovi niciodată o femeie, căci vei înceta să mai fii bărbat şi vei deveni o jigodie, chiar şi pentru copiii tăi. Ei nu vor uita niciodată că ai bătut-o pe mama lor…

Femeile, chiar şi cele mai sofisticate, au bucurii dintre cele mai simple – o floare, chiar şi una sălbatică, le dă atâţia fiori cât un bărbat nu poate înţelege… Să nu uiţi de ziua ei, de 1 Martie şi de 8 Martie, de ziua căsniciei, dar, neapărat, măcar o dată, într-o zi oarecare, din banalul motiv că ţi-e dragă… joia asta nu uita să-i duci o floare, poate chiar pe cea care-i place ei, nu pe cea care s-a găsit la colţ…

Iubeşte-o dimineaţa şi vei fi şi tu fericit. Abia pe la ora prânzului îţi vei da seama de ce-ţi merg toate atât de bine şi de ce abia aştepţi să ajungi din nou acasă, chiar şi după ani buni împreună.

Nu intra peste ea în baie şi nici n-o pândi când se aranjează! Cele mai multe femei preferă să le vezi doar în varianta finală. Respectă-le misterul şi… jumătatea de oră de stat în baie foloseşte-o pentru micile tale plăceri „vinovate”, oricare ar fi ele.

Nu uita niciodată că femeia are nevoie să-i spui cât e de frumoasă, cât îţi e de dragă şi cât de tare-ţi lipseşte. Când vei uita aceste mici detalii, viaţa ta va fi tot mai seacă şi mai lipsită de noroc, căci nici unui bărbat nu-i merge bine fără un suflet-pereche lângă el.

Nu te îngrijora că piesele din care e făcută femeia se mai deteriorează şi îşi mai schimbă aspectul. Doar unele pot fi înlocuite, însă e preferabil să observi că şi piesele tale suportă exact aceleaşi transformări….

Respectă-i familia, prietenele bune şi pe colegii de serviciu. Armonia se instalează mai ales atunci când eşti primul care o practică… Cu cât eşti mai sociabil şi mai plăcut de lumea din jurul ei, cu atât vei fi mai iubit şi mai respectat…

N-o transforma în sclava ta, chiar dacă ea îţi face cu dragoste şi mâncare, şi masaj la picioarele obosite, şi… lista de cumpărături. Ajută măcar în micile treburi administrative şi îi vei putea cere orice în schimb…

N-o umili şi n-o jigni niciodată, mai ales în public sau de faţă cu copii – nu vei face decât să fii din ce în ce mai puţin barbat… din ce în ce mai puţin inteligent…

Scoate-o în oraş, la masă, măcar din când în când. Se va topi uitându-se în ochii tăi, chiar şi atunci când tu vei trage cu coada ochiului la alta…

Nu râde de pasiunile ei ciudate. Aşa par şi ale tale, doar că tu ai mereu no­ro­cul să fii înţeles şi apreciat pentru ele.
Nu-i spune că s-a îngrăşat, mai bine propune-i să alergaţi împreună.

de Mihaela Rădulescu

Advertisements

About oanaclara

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore
This entry was posted in Stil de viata and tagged , . Bookmark the permalink.

7 Responses to Femeia pe care tocmai vrei s-o întrebuinţezi a fost făcută din iubire, şi de aceea nu poate funcţiona fără acest combustibil.

 1. Paul says:

  depinde si care e pretul combustibilului numit iubire 🙂
  functionezi numai pe baza de carburant scump oana ?:)
  eh, daca si mihaela radulescu a devenit un exemplu…
  dar trebuie sa admitem ca este cea mai citita autoare romana la ora actuala…

  • oanaclara32 says:

   Daca ai impresia ca iubirea e un carburant scump, te inseli amarnic. Da , e scump, cand o cumperi, dar atunci se numeste altceva, nu iubire , iar eu nu ma incadrez in categoria femeilor care pot fi cumparate.:)

   Nu pot zice ca e un exemplu, dar stiu ca exista multi “barbati” (asa se cred ei) care cred ca femeia nu e femeie daca nu e batuta, injurata. Pentru categoria asta de fiinte sfaturile de mai sus sunt tocmai bune. 🙂

 2. Eu nu inteleg o chestie…de ce nu poate Mihaela Radulescu sa fie un model? 🙂 pentru ca apare la TV, este parodiata de Mondeni si a fost implicata in tot felul de scandaluri?! De-asta?! Nu stiu daca e cea mai citita autoare romana din zilele noastre, dar eu ma topesc dupa ceea ce scrie…si nu pentru ca ar avea un talent un deosebit sau pentru figurile de stil, ci pentru ca vorbeste din realitate si ca fata/femeie, chiar te identifici cu lucrurile pe care le descrie ea. Am citit si “Despre lucruri simple” si “Niste raspunsuri” si m-au pus pe ganduri, dar mi-au lasat si un gust al naibii de placut, pe care un barbat clar nu il poate intelege… Nu stiu ce parere au altii despre ea, nu zic ca e cea mai cea si ca e demna de urmat intru totul, dar eu personal o admir mult pentru cariera ei si pentru felul in care stie sa fie mama si om..:)

  • Paul says:

   este cea mai citita autoare romana conform studiilor de piata de la targul de carte…vb in cunostiinta de cauza….
   stii de ce nu poate fi un model ? pt ca a avut un comportament neadecvat si in relatia cu sotul ei si in cea cu presa, nu crezi ?? s-a folosit de banii sotului ei ca sa plece in strainatate, la Monaco…la Paris…si apoi a sarit direct in patul lui Dani…ti se pare atat de fraiera incat sa cheltuiasca din banii ei ? sigur l-a pus sa contribuie la educatia pustiului…
   iar faza cu telefonul mobil luat ziaristului aceluia…cand era sa fie data pe mana politiei, nu a fost uitata…
   si spune-mi, e normal sa te dai jignit si sa declari ca nu mai poti trai in tara din cauza papapazzilor si sa te crezi cumva superior pt ca poti pleca si educa copilul in Monaco ??

 3. Eu nu inteleg o chestie…de ce nu poate Mihaela Radulescu sa fie un model? 🙂 pentru ca apare la TV, este parodiata de Mondeni si a fost implicata in tot felul de scandaluri?! De-asta?! Nu stiu daca e cea mai citita autoare romana din zilele noastre, dar eu ma topesc dupa ceea ce scrie…si nu pentru ca ar avea un talent deosebit sau pentru figurile de stil, ci pentru ca vorbeste din realitate si ca fata/femeie, chiar te identifici cu lucrurile pe care le descrie ea. Am citit si “Despre lucruri simple” si “Niste raspunsuri” si m-au pus pe ganduri, dar mi-au lasat si un gust al naibii de placut, pe care un barbat clar nu il poate intelege… Nu stiu ce parere au altii despre ea, nu zic ca e cea mai cea si ca e demna de urmat intru totul, dar eu personal o admir mult pentru cariera ei si pentru felul in care stie sa fie mama si om..:)

 4. P.S: oficial, esti la blogroll :*

  • oanaclara32 says:

   Multumesc!
   Ideea e ca Mihaela e o persoana destul de controversata. Stii ce admir la ea? Faptul ca e impreuna cu Dani indiferent de ce zice lumea. E putenica. Atata timp cat ei se inteleg , e ok.
   In legatura cu ceea ce scrie, nu poate fi numit literatura , sunt cum ai zis si tu, ganduri despre experientele ei de viata.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s