Petitie impotriva folosirii produsului cancerigen initium

Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetări Alimentare Bucureşti, ne informează că un gram de INITIUM care este introdus în organism are nevoie de un an pentru a fi eliminat. Dacă îngurgitarea acestui produs se face zilnic, atunci el nu va mai putea fi eliminat niciodată din organism. Gheorghe Mencinicopschi merge până acolo încât spune că pentru a putea să-ţi faci seara un ceai de tei va trebui să iei reţetă de la medicul de familie, deoarece din toate produsele naturiste existente acum pe piaţă nu vor mai rămâne decât foarte puţine.
Sursa:   PetitieOnline.ro

Începând cu 31 decembrie 2009, România este membră a Comisiei Codex Alimentarius. Acest lucru a stârnit multe discuţii contradictorii, mai ales din cauză că în acest an, conform Codexului, ţara noastră este obligată să folosească experimental un produs nou al companiei germane BASF, un fungicid care conţine o substanţă chimică extrem de toxică, numit INITIUM, care va fi utilizat în culturile de viţă de vie, cartofi, roşii, castraveţi şi ceapă.
Începând cu iulie 2005, directivele Codex-ului Alimentarius enunţate de către Directiva Europeană în ceea ce priveşte suplimentele alimentare trebuie aplicate sub ameninţarea sancţiunilor financiare.
Iată în ce constau acestea:
•    Se intenţionează eliminarea oricărui supliment alimentar natural. Toate aceste suplimente vor fi înlocuite cu 28 de produşi de sinteză farmaceutică (prin urmare toxici), care vor fi dozaţi şi vor fi disponibili numai în farmacii, pe bază de prescripţie medicală. Magazinele noastre de produse naturiste şi suplimente alimentare vor mai avea pe raft numai cu 18 produse, cele care există pe lista Codex-ului. Tot ceea ce nu este pe listă (de exemplu coenzima Q10, glucosamine etc.), vor deveni ilegale. Adică, dacă le foloseşti, te duci la închisoare. Medicina naturistă (acupunctura, medicina energetică, ayurvedică, tibetană etc.) va fi progresiv şi insidios interzisă.
•    Agricultura şi alimentaţia animalelor vor fi reglementate conform normelor fixate de trusturile chimiei farmaceutice, care interzic din principiu aşa numita agricultură bio. În anul 2001, 12 substanţe chimice, despre care se ştie că sunt cauzatoare de cancer, au fost interzise în mod unanim de 176 de ţări, inclusiv de SUA. Codex Alimentarius aduce înapoi 7 dintre aceste substanţe interzise. Conform regulilor Codexului, aproape toate alimentele trebuie să fie iradiate. Acum nu avem decât să mâncăm roşii cu INITIUM, să aşteptăm să vedem dacă murim ca să ştie UE dacă fungicidul nemţilor este sau nu toxic.
INITIUM este un produs toxic criminal

Numele provizoriu al produsului INITIUM este ametoctradin. Acesta este un fungicid din clasa Pyrimidylamine/Triazolopyrimidine extraordinar de puternic, a cărui structură chimică o puteţi consulta aici. Aici aflăm că produsul este toxic pentru organismul uman, este carcinogen, reproductiv şi dezvoltă toxicitate, neurotoxicitate, şi toxicitate acută. Puteţi consulta aici fişa de evaluare a acestei substanţe (în Marea Britanie).

Faptul că nu s-au făcut publice date concrete cu privire la efectele acestei substanţe asupra organismului uman, aşa cum ar fi fost normal să existe în orice raport de cercetare şi evaluare, este foarte îngrijorător. Aceste date există, cu siguranţă, dar interesul Francmasoneriei Mondiale, care se află în spatele implementării criminalului Codex Alimentarius, este, în fond, acela de a decima populaţia globului. Având acest obiectiv, publicarea informaţiilor complete despre consecinţele pe INITIUM le-ar putea avea asupra sănătăţii oamenilor ar contraveni scopului pe care şi l-au propus. Pe de altă parte, în felul acesta nimeni nu poate fi făcut responsabil de efectele grave care ar putea să apară mai târziu la oameni în urma consumării alimentelor care au fost injectate cu INITIUM.

Este foarte dubios faptul că raportul de evaluare pe care se bazează concluziile Autorităţii Europene pentru Siguranţa Alimentară (EFSA), NU fusese analizat în mod independent şi de alţi cercetători – aşa cum o cer normele – la momentul la care aceştia au tras concluziile şi au dat recomandarea. Acest lucru este menţionat chiar în raportul respectiv:

Deoarece raportul de evaluare nu a fost încă analizat şi de alţi cercetători, concluziile la care s-a ajuns în urma rezultatelor obţinute trebuie să fie considerate provizorii şi vor putea fi reconsiderate o dată cu finalizarea rapoartelor suplimentare, conform Directivei 91/414/EEC.

Deci, din datele oficiale existente la ora actuală nu reiese decât că există această substanţă şi că ea va fi testată în România. În rest, trebuie să-i credem pe cuvânt pe cei de la EFSA că substanţa este inofensivă pentru corpul uman. Dar nu există dovezi clare pentru aceasta.

Modalitatea extrem de facilă şi totodată criminală prin care s-au făcut aceste recomandări, pentru introducerea acestei substanţe în circuitul alimentar fără existenţa unor studii şi evaluări riguroase prealabile, este la fel de “ştiinţifică” precum vaccinarea oamenilor cu un vaccin netestat. Un vaccin îl mai poţi refuza… încă. Dar cum te fereşti de astfel de experimente criminale, în condiţiile în care legea cu privire la utilizarea acestei substanţe nu impune avertizarea consumatorilor…

Enervin şi Zampro – moarte cu linguriţa

România este prima ţară din lume ce autorizează utilizarea fungicidelor pe bază de INITIUM, care, potrivit companiei germane BASF, vor facilita cultivatorilor de viţă de vie obţinerea mai rapidă a unei producţii de calitate înaltă. Compania germană a indicat că în afară de produsul conţinând INITIUM pentru struguri, care va fi disponibil în România din 2010 sub numele de Enervin, a fost autorizată şi folosirea produsului Zampro, un fungicid pe baza de INITIUM pentru culturi speciale de cartofi, roşii, castraveţi şi ceapă.

Produsele extrem de toxice pe bază de INITIUM (despre care compania susţine însă că ar avea un grad redus de toxicitate) se vor adăuga altora, cum ar fi recent lansatul produs Cabrio Top, un fungicid complex pentru struguri. Alături de Enervin, Cabrio Top urmează să devină un produs important în domeniul protecţiei strugurilor din România. Totodată, produsele pe bază de INITIUM urmează să fie omologate în Olanda şi Marea Britanie în prima jumătate a anului 2010, după care vor urma şi alte ţări europene. Aşadar, planul criminal de ucidere în masă a populaţiei planetare cu INITIUM se intenţionează a fi demarat chiar în România.

În  rezumat: perspective sumbre

– în 30 de ani vor muri trei miliarde de oameni: unul din lipsa hranei, alte două din cauza bolilor cauzate de substanţele toxice introduse în alimentaţie
– directive: eliminarea suplimentelor naturale, a mineralelor şi a vitaminelor
– animalele vor fi tratate cu hormoni şi iradiate, iar plantele vor fi modificate genetic
– cine va folosi produse naturale va face închisoare
– usturoiul, menta şi alte astfel de plante comune vor fi considerate droguri
– medicina naturistă şi medicinile alternative vor fi eliminate treptat
– produsele alimentare BIO vor fi interzise

Experimentul Codex Alimentarius începe cu România! Semnaţi petiţia împotriva acestuia!

De la 31 decembrie 2009, Guvernul Boc a fost obligat să înceapă implementarea Codexului, alături de alte 165 de state semnatare (95% din populaţia planetei). Codex Alimentarius este un pachet de norme după care se vor alimenta populaţiile ţărilor semnatare. Acesta porneşte de la principiul că Tera nu mai poate hrăni pe toată lumea în mod natural, ca atare se va trece la hrana artificială, din produse chimice, cea modificată genetic etc. Această măsură nu este altceva decât una de exterminare, care va reduce populaţia globului la cca două miliarde, o masă mult mai uşor de hrănit şi de manipulat.

România este prima ţară din lume care va folosi în agricultură produse pe bază de INITIUM, furnizate de compania germană BASF şi care vor fi folosite pentru culturile de struguri, cartofi, roşii, castraveţi şi ceapă. Pentru publicul larg se spune că „beneficiile pe care le-ar aduce această substanţă sunt legate în primul rând de combaterea dăunătorilor, dar, totodată ea micşorează şi durata de obţinere a recoltei.”

Conform cercetătorilor care combat Codex Alimentarius, folosirea produselor cu INITIUM sporeşte cu până la 65% rata riscului de cancer de colon, substanţă, care intra rapid în combinaţii chimice, devenind reziduală în organism. Aşa cum INITIUM ajută la creşterea rapidă a celulelor leguminoase, la fel de repede va conduce şi la mărirea tumorilor maligne.

În 4 decembrie 2008 se anunţa că primele ţări care vor testa noul produs INITIUM vor fi ţările din America de Sud. Europa era programată pentru 2011! Şi totuşi România este cea care introduce în premieră mondială acest produs? De ce? Probabil pentru că ţările din America de Sud au refuzat să îşi transforme cetăţenii în cobai!? De ce s-a oferit România să facă aceste teste? Cine a semnat pentru aprobarea acestui experiment în România? Cine a hotărât să transforme poporul român în cobai, fără a-i cere părerea? Dacă acest experiment va avea loc, românii vor fi pur si simplu otrăviţi treptat, în masă.
Dacă eşti împotriva introducerii acestei substanţe în România,
semnează aici petiţia on-line:
http://www.petitieonline.ro/petitie-p66425048.html
Senatorul Iulian Urban a trimis o scrisoare către Ministerul Sănătăţii, Autoritatea Naţională Sanitar-Veterinară şi către Ministerul Agriculturii, în care cere explicaţii cu privire la motivul pentru care România este prima ţară care a fost dispusă să-şi sacrifice cetăţenii, folosindu-i pe post de cobai în testarea acestor substanţe toxice.

Sursa : http://www.farmacianaturii.ro

Advertisements

About oanaclara

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore
This entry was posted in Studii and tagged , , . Bookmark the permalink.

23 Responses to Petitie impotriva folosirii produsului cancerigen initium

 1. dreptungeek says:

  “Adeptii Teoriei Conspiratiei sustin…”

  Nu sunt un fan al chimicalelor în mâncare, dar după ce citesc fraza de mai sus, restul articolului nu mai prezintă nicio credibilitate.

  Dă-i încolo pe conspiraţionişti – să-ţi spun un motiv mult mai bun pentru a fi împotriva acestui “Initium”?

   • dreptungeek says:

    Motivul principal, pentru mine, e că (şi asta e fapt, nu speculaţie), Initium e o “proprietary substance”:
    http://en.wiktionary.org/wiki/proprietary

    “3. Manufactured exclusively by the owner of intellectual property rights (IPR), as with a patent or trade secret.”

    Cu alte cuvinte, e proprietatea BASF, şi doar ei au acces la informaţiile complete. Dacă, să zic, caut “initium” sau “initium fungicide” pe Google Scholar (http://scholar.google.com/), nu găsesc nimic – nu există articole ştiinţifice, peer-reviewed pentru ceva ce nu e la îndemâna întregii comunităţi ştiinţifice.

    Nu, nu cred că BASF vrea să elimine trei sferturi din populaţia omenirii. Dar cred că, în secolul XXI, nu ne mai putem permite să lăsăm ştiinţa şi informaţia pe mâna unui grup de oameni, sau mai rău, a unor companii. Mă tem mai puţin de conspiraţii mondiale şi alte bazaconii decât mă tem de efectele devastatoare pe care le poate avea neglijenţa cuiva care e lăsat să se joace de capul lui.
    Problema e că, dacă ne spune cineva că BASF vrea să ne otrăvească, facem gălăgie. Dacă aş cere ca, ştiu eu, McDonald’s sau Coca-Cola să-şi dezvăluie toate secretele de producţie, toţi (sau aproape toţi) aţi râde de mine.

   • oanaclara32 says:

    “doar ei au acces la informaţiile complete”. E ciudat ca ei sa detina informatia , dar produsul sa fie aplicat pe scara larga. E un fel de inchizitie moderna. Atunci biserica detinea toate informatiile si populatia era tinuta in nestiinta. Acum locul bisericii e luat de acest tip de firme , iar modul de dezinformare e acelasi. 🙂 Ai perfecta dreptate.

   • dreptungeek says:

    Dar atunci, biserica acţiona prin teroare. Acum, corporaţiile ne cumpără cu acordul nostru (mai puţin atunci când vin conspiraţioniştii să ne “salveze”, culmea ironiei… dar asta nu contează oricum prea mult, fiindcă majoritatea populaţiei nici nu va auzi, probabil, despre toată chestia cu Initium). Pe vremuri eram stăpâniţi prin frică, acum prin lăcomia noastră.

    Lecţiunea moralizatoare de azi, prezentată de dreptungeek 😛 Şi nu uitaţi, copii: “Nu pune pe seama relei-voinţe sau a intenţiilor criminale ceea ce poţi explica mai uşor prin ignoranţă şi nepăsare” 😉

   • Victor says:

    Nici eu nu cred ca ANUME EI ar vrea sa elimine un cuantum din populatia lumii, da’ NICI nu cred ca le pasa prea mult. Iar intentia de a reduce (pe orice cale) populatia planetei nu e chiar noua, si nu consider ca ar fi exclus sa porneasca a fi pusa in aplicare.

 2. dreptungeek says:

  (Nu sunt sigur dacă o să-mi apară comentariul precedent sau nu – acum nu apare, dar când încerc să-l postez din nou îmi dă o eroare. Dacă apare, ignoraţi comentariul ăsta.)

  • oanaclara32 says:

   Au aparut ambele si acum ai primit raspuns si la al doilea. 🙂

   • dreptungeek says:

    Păi, eu tot nu-l văd… am scris 3 comentarii în total (4 cu ăsta), dar văd doar 2 (3 dacă apare ăsta). Postasem un răspuns ceva mai lung, cu link-uri, etc… În fine, dacă nu e prin Spam, o să încerc să-l mai postez o dată.

   • oanaclara32 says:

    Abia acum a aparut in spam, desi nu am idee de ce. In momentul in care am aprobat un comentariu al cuiva, setarile blogului meu permit acelei persoane sa mai posteze comentarii fara sa fie nevoie de aprobarea mea.

 3. klausen1976 says:

  ma intreb cati dintre miliardele de oameni aflati dincolo de pragul saraciei ar refuza alimentele modificate genetic …
  pentru ca, probabil, alimentele astea nu vor ajunge la ei, si daca conspirationistii ar avea dreptate in privinta controlului demografic, atunci saracii planetei ar fi tinta principala …
  nu sunt foarte convins ca ar fi o conspiratie.
  sunt de acord cu voi … pana la urma turnam in noi destule porcarii , ca sa mai aduca inca unul …

  • Victor says:

   NICI EU nu as refuza alimentele – oricat rau ar putea sa-mi produca eventual candva, in viitorul relativ indepartat – daca ACUM as fi muritor de foame (in pericol de a muri din cauza inanitiei LA PROPRIU, NU asa cum spunem noi uneori “sunt mort de foame” la greutate corporala mai mare decat cea recomandata pt varsta, inaltimea si sexul nostru). Dar atat timp cat nu aceasta este situatia…
   Cine vrea sa puna pariu cu mine ca persoanele care semneaza aderarea la Codex (si familiile lor) NU vor consuma alimente conform reglementarilor acestuia?

 4. Victor says:

  “De la 31 decembrie 2009, Guvernul Boc a fost obligat sa inceapa implementarea “Codexului”, alaturi de alte 165 de state semnatare (95% din populatia planetei). “Codex Alimentarius” este un pachet de norme dupa care se vor alimenta populatiile tarilor semnatare.”
  Nu stiu sa precizez pe ce mi se bazeaza subconstientul, dar pe mine TARE ma incearca indoiala ca acest codex sa fi fost adoptat de China. Daca am dreptate, afirmatia referitoare la procentajul mentionat din populatia planetei (alte bloguri indica 85%) isi inceteaza valabilitatea.

 5. romania. ce pacat says:

  Coca cola e la fel de daunatoare 😉 si o bagati in voi ca porcii, nu va mai saturati……si, tigarile,..la fel. Pai ce vreti sa va dea, cand va vad asa mici si viciati ? Una in plus sau in minus…ce mai conteaza !
  Aia vor sa faca afaceri…va dati seama ca BASF au avut cifra de afaceri de peste 68 de miliarde de euro anul trecut ? Initium nu e decat o alta magarie care e facuta sa inlocuiasca o alta, care se foloseste deja…sau credeti ca pana acum nu se otraveau culturile cu nimic ? deci nintium e doar un produs nou, nu e ca si cum ar fi singurul, acum si probabil e bazat pe ce e deja, doar numele schimbat si putin scumpit, pentru a stoarce si mai multi bani.
  Si vreti ca Boc sa nu accepte, sau Basescu…pai nu va uitati putin la ei, romani ? Nu vedeti ce ati ales ? Asta ati ales, asta aveti, doi pacalici pe care-i prosteste toata lumea, ori i cumpara cu 2 lei, in fapt va cumpara pe voi, cu 2 lei pentru ca ei sunt reprezentatnii vostrii. Reprezentatni ce v-au vandut la FMI, v-au distrus toata increderea in a mai reusi ceva in locu’ asta iar acum va otravesc pentru ca si-asa sunteti someri si indatorati. Cui i pasa ?!?!?! Asa ati ales, asa v-ati vandut drept cobai de experimente. Felicitari ! E trist ce s-a ales de tara asta in doar 20 de ani….oare mai rezistam inca 20 ?

  • dreptungeek says:

   Din experienţa mea, oamenii cei mai amari trăiesc cel mai mult 🙂
   N-am nimic împotriva ta ca persoană, “românia. ce păcat” (fiindcă nu ţi-ai dat un alt nume, trebuie să-l folosesc pe ăsta), dar cu genul ăsta de atitudine n-o să schimbi nimic în bine, mai degrabă dimpotrivă. Crezi că lucrurile nu merg bine? Sunt de acord; propune ceva care o să le schimbe, sau spune măcar cu ce eşti tu mai bun…

   Şi ca să nu pierzi vremea făcându-mă “oaie”, “porc”, “cobai” sau mai ştiu eu ce categorie crezi că sunt numai fiindcă nu te laud, câteva mărunte precizări: nu am fumat şi nu fumez, Coca Cola beau foarte rar, nu am votat cu Băsescu şi nu datorez nimic nimănui, în afară de cei care au avut grijă de mine când eram copil. Am avut şi eu momentul meu de complex de superioritate, şi sper că te vei maturiza şi tu destul ca să treci peste el.

   • oanaclara32 says:

    Nici eu nu beau coca cola si nu fumez…la alegeri i-am votat pe toti, adica am anulat buletinul de vot pentru ca nu aveam ce alege. In fine, ar trebui sa incercam sa facem in asa fel incat sa imbunatatim lucrurile, nu sa aruncam cu noroi unii in altii. Nu ne-ar ajuta cu nimic.

  • oanaclara32 says:

   Pentru “romania. ce pacat”:
   Sa inteleg ca nu esti din Romania?

 6. oanaclara32 says:

  Am actualizat articolul. Acum contine mai multe informatii. Lectura placuta! 🙂

 7. Flori says:

  Buna! La multi ani! Am crezut o perioada in teoria conspiratiei si mi-a trecut, nu vrea nimeni sa renunte la prosti, iar pe cei destepti nu-i pot omori la fel de usor. Masa mare de oameni inseamna forta de munca ieftina, de ce ar vrea cineva sa renunte la noi asa de usor, nu mi se pare ca-i incurcam prea mult pe planeta. Daca se produce asa ceva se produce ca sa ne hraneasca, ca efectele sunt nocive asta e doar u efect secundar. Daca ai o masa mare de oameni bolnava (neproductiva) ce faci cu ea? O lasi sa moara, dar intre timp mai consuma din resurse si, culmea, nici nu produce ceva bun. si atunci? ce sens ar avea.
  pana sa ne ajute ei, ne ajutam singuri, fiecare cum poate. Iar musetel poate culege oricine, nu trebe sa ia de la farmacie (mi-e greu sa cred ca va fi interzis:D)
  Un an bun si o viata usoara va doresc!

  • oanaclara says:

   Eu zic ca exista ceva adevar acolo, altfel nu s-ar fi iscat revolta. Fara foc nu iese fum,nu?
   Un an asa cum va doriti!

   • VictorCh says:

    Pe ACEST mod de a considera lucrurile se bazeaza principiul calomniei: “calomniati, calomniati, ceva tot ramane!”
    Subiectul (ca atare) nu imi este cunoscut, deci nu fac aprecieri asupra sa, ci doar asupra comentariului: o asemenea campanie de denigrare ar putea sa fi fost pornita – spre exemplu – de o companie rivala care nu are acces la acea tehnologie, sau n-are dreptul s-o foloseasca – sau pur-si-simplu de cineva care dusmaneste actionarul majoritar al companiei (sau managerul), sau care e interesat in scaderea temporara a pretului actiunilor companiei pt ca vrea s-o cumpere.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s