Jurnalul lui Emil Boc

Primul ministru mi-a dat un mail aseara cu niste franturi din  jurnalul personal.

O zi din viata lui Emil Boc :

Ora 7:00 -Suna ceasul.Cobor pe  scaunelul de langa pat , apoi  de pe scaunel sar jos. Am uitat sa opresc alarma.Ma urc pe  scaunel, de pe  scaunel in pat, de pe pat pe noptiera si opresc ceasul.  Vreau sa sar de pe  noptiera, dar cand ma uit in jos ametesc. Cobor exact cum  am  urcat. 

Ora 7:15 -Ma duc la baie. Nu ma  barbieresc nici azi ca nu  ajung la oglinda. 

Ora 7:30 -Ma urc pe calorifer si ma uit  pe geam.Astazi nu  ploua. Ma bucur enorm.Si asa nu ajungeam sa iau umbrela de  pe cuier.  Incep sa  ma imbrac.Imi pun bretele la pantalonii de costum fiindca  iar nu imi gasesc  cureaua de la ceas.Imi pun papionul. Nu mai port cravata  fiindca ieri era sa cad  pentru ca am calcat pe ea.

Ora 7:45 -Suna cineva la usa . E  SPP-istul. Nu i-am vazut  fata pentru ca nu ma pot uita pe vizor. Ma uit pe gaura  cheii si il recunosc  dupa ceas.

Ora 8:00 -Plec de acasa. Ajung din  bratzele SPP-istului in  masina.Astazi stau in spate. Ieri am stat in fata si mi-au  ramas urme pe obraz  de la centura.  SPP-istul conduce. Eu nu conduc pentru ca nu pot sa apas pe  pedale, si sa ma uit peste volan in acelasi timp.

Ora 8:30 -Ajung in fata guvernului.Sar  din masina si trec  strada.Cad intr-o groapa de pe sosea.Il sun pe Berceanu sa  vina sa ma scoata.  Daca nu era el, nu era nici groapa asta.Daca ma mai  enerveaza odata il demit.  Inca nu am uitat ca la inaugurarea autostrazii Turda-Gilau,  cand a vrut sa taie  panglica mi-a taiat motzul.

Ora 8:45 -Intru in sediul  guvernului.Astazi avem petrecerea  de sfarsit de an.Canta Cleopatra Stratan.Vreau sa danzez.  Udrea nu mai danseaza  cu mine fiindca e suparata ca la bluesuri, cand stau  aproape de ea ii pot vedea  pe sub fusta. Dansez cu Cleopatra.  Apoi canta Adrian Minune.Deja ma simt mai bine pentru  ca pot privi si eu pe  cineva “de sus”.

Ora 13:00 -Mi se face sete.Ma duc la  bar, si vreau sa  comand. Il sun pe barman pentru ca nu pot sa il vad fiind  de cealalta parte a  tejghelei.  Beau cateva pahare si ma ametesc.

Ora 18:00 -Plec de la petrecere cu  Basescu cu loganul. Sunt  deja cinci si ma ia in portbagaj. 

Ora 19:00 Ajung in fata blocului.Urc in lift, apas butonul etajului  3. Apoi mai urc pe  scari inca trei etaje. Eu stau la 6, dar in lift nu ajung  sa apas decat pana la  butonul etajului 3.E intuneric pe scara blocului si iar ma  lovesc cu capul de  clantza. Desi avem lumina cu senzori, nu inteleg de ce la  mine nu se aprinde  niciodata. 

Ora 20:00 -Termin cina si ies putin sa plimb cainele. Am un  bishon pe care l-am luat de curand. Ciobanescul l-am vandut  dupa ce m-a luat in  gura si a incercat sa ma ingroape in gradina blocului. 

Ora 21:30 -Ma pregatesc de  culcare.Nepotelul se razbuna  pentru ca iar i-am purtat pantofii si imi piteste scaunelul  de langa pat.Adorm  pe covor.  Noapte buna!

Surse: http://www.aluflick.blogspot.com si www.ironic.ro

Advertisements

About oanaclara

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore
This entry was posted in Haioase and tagged , , . Bookmark the permalink.

6 Responses to Jurnalul lui Emil Boc

 1. flick says:

  Poti sa specifici si sursa?
  Multumesc;)

 2. flick says:

  Am inteles.Eram curios de unde e luat, ca eu l-am scris.

  Mersi

 3. flick says:

  http://www.aluflick.blogspot.com , sau click pe “Flick”, mai sus. 😉

 4. klausen1976 says:

  frumos decolteu 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s