O femeie veritabila

Cere-i unui barbat sa descrie o femeie veritabila. Imediat iti va vorbi despre marimea sanilor, grosimea buzelor, culoarea ochilor sau iti va spune ca o femeie veritabila e o blonda de 1, 80cm proportii perfecte si suras comercial.Conform acestei definitii sunt putine femei veritabile:Claudia Schiffer ,Cindy Crawford, Letitia Casta , Linda Evangelista .
Apoi cere unei femei sa descrie o femeie veritabila . Exista o mare diferenta:

O femeie veritabila este cea care in timpul sarcinii nu se plange ca ea da mai putina importanta necazurilor fizice decat emotiei si noii vieti care creste in ea.

Femeie veritabila este si cea care-si creste singura copii sau care adesea trebuie sa suporte, in tacere, tratamente rele si nedreptati numai din dragostea pentru copii sai.

O femeie veritabila este cea care se ocupa de spalat, calcat, cusut, are grija de hainele intregi familii …. are grija de copii si educatia lor…..se ocupa de hrana si aprovizionare…..pregateste zilnic mancarea pentru toata familia…….face piata si se mai ocupa si de platile facturilor.

O femeie veritabila este cea care face miracole pentru a echilibra bugetul familiei.

O femeie veritabila este cea care-si duce copii la scoala apoi pleaca la lucru, pe urma ia copii de la scoala si-i duce la cursuri de inot, iar ea intre timp fuge la supermarket si in cele din urma duce copii acasa……..si toate astea la timp.

O femeie veritabila este cea care pe langa familie reuseste sa aiba o cariera de succes.

O femeie veritabila este cea care in afara activitatilor ei gaseste timp pentru a se aranja si a se antrena ca sa se mentina in forma.

O femeie veritabila este acea mama care este nelinistita si nu poate dormi pana nu-si vede copii acasa…..cea care-si gaseste timp pentru sa-si pastreze sanatatea mentala in ciuda presiunilor la care este supusa.

O femeie veritabila este cea care stie unde este fiecare lucru din casa, problema fiecarui copil, cel mai bun remediu pentru indigestie, febra sau cosmaruri, este cea care inspira celorlalti incredere si reconfortare.

O femeie veritabila este cea care nu-si pierde speranta in ciuda problemelor si dificultatilor care le intampina.

O femeie veritabila este cea care face toate astea fara a cauta sa iasa in evidenta in mod special…nu-i pasa daca ramane in anonimat, pt ca ceea ce face face din dragoste .

Claudia Schiffer, Cindy Crawford, Sharon Stone …sunt toate fara indoiala femei magnifice si irezistibile……dar o femeie veritabila este cea care da totul pt ai sai in fiecare zi. Sunt sigura ca si tu ai femei veritabile in jurul tau… pot fi sotia, fiica, sora, mama, bunica, colega, prietena, iubita…ai mare noroc sa le ai in viata ta…asa ca, te rog, APRECIAZA-LE !

Advertisements

About oanaclara

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore
This entry was posted in Stil de viata and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to O femeie veritabila

  1. coramica says:

    Da, mai ales cand o femeie are familie si cariera e super. Cand lupta pt familia ei.

  2. gingav says:

    vezi? tot barbatii sint mai realisti. nu mai exista exemplare care sa corespunda definitiilor date de femei. 😀

  3. yagharek says:

    Ar fi indicat să-mi aduc aminte de articolul acesta al tău când mă voi decide să mă însor. Tocmai că nu mă gândesc prea curând, este posibil să și uit…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s